Upoznajte .PHOTOGRAPHY domen

.photography domen
Bilo da ste profesionalni fotograf, foto studio, štamparija ili jednostavno fotografski entuzijasta, .PHOTOGRAPHY domen je savršen za vaše fotografske aktivnosti.

Podelite ovaj post

.photography

Predstavite ugao svoje fotografije​

Korišćenje .PHOTOGRAPHY domena izdvaja vas od selfi zavisnika i obožavaoca mačaka koji koriste pametne telefone za slikanje. To pozicionira Vas kao pravog stručnjaka — nekoga ko zna razliku između slučajnog snimka i vrhunskog dela fotografske umetnosti. Posetioci dolaze željni da vide život iz drugog ugla dok doživljavaju svet kroz novi objektiv.

.photography domen logo

Kome je namenjen .photography​ domen?

Za industriju fotografije, većina usluga je postala digitalna. Sada, kupci mogu da biraju fotografije, naručuju štampane fotografije i dizajniraju foto-albume online, tako da posedovanje web stranice koju je lako pronaći može značiti razliku između dobijanja posla i gubitka. Uz .PHOTOGRAPHY domen, fotografi, štamparije, usluge deljenja fotografija i hostinga, kao i studiji za uramljivanje imaju jedinstven brend koji pomaže klijentima da pronađu prave usluge na internetu.

  • Profesionalni fotografi
  • Foto influenseri
  • Vlasnici galerija
  • Svadbeni fotografi
  • Strastveni hobisti fotografije
  • Prodavnice fotoaparata ili specijalizovanih fotografija

Specifikacija domena

TLD.photography
Tip domenagTLD
Minimalni period registracije1 godina
Maksimalni period registracije10 godina
WhoIs privatnostDA
Zaključavanje domenaDA
DNSSEC podrškaDA

Požuri,
pre nego što
neko zgrabi
tvoj domen.

2640 RSD

Cena domena

Šta kada kupim domen?

Domen će omogućiti da osnažite i na upečatljiv način predstavite svoj brend, ali za kompletnu sliku potreban vam je i web hosting gde ćete postaviti svoj sajt sa svojim portfoliom i predstaviti se klijentima.

I tu vam možemo pomoći. SkyHosting povoljni web hosting paketi na kojima možete postaviti svoj WordPress sajt i krenuti u plasiranje svog brenda.

Moćni Website Hosting

Iskoristi 60% POPUSTA na sve Web Hosting pakete + besplatan SSL

već od 912 RSD

Bilo da ste profesionalni fotograf, foto studio, štamparija ili jednostavno fotografski entuzijasta, .PHOTOGRAPHY domen je savršen za vaše fotografske aktivnosti.

Korišćenje domena .PHOTOGRAPHY izdvaja vas od selfi zavisnika i obožavaoca mačaka koji koriste pametne telefone za slikanje. To pozicionira Vas kao pravog stručnjaka — nekoga ko zna razliku između slučajnog snimka i vrhunskog dela fotografske umetnosti. Posetioci dolaze željni da vide život iz drugog ugla dok doživljavaju svet kroz novi objektiv.

Prijavite se na naš newsletter

Saznajte prvi o novostima i učite od najboljih

Ostali članci

Pratite nas na socijalnim mrežama